ДТП з білорусами на Миколаївщині: водієві фури оголошено підозру

ДТП з білорусами на Миколаївщині: водієві фури оголошено підозру
ДТП у Кривому Озері

Підозра була оголошена 21 липня

Водієві вантажівки, за участі якої сталось смертельне ДТП у Кривому Озері, оголошено про підозру у скоєнні злочину. Про це інформує поліція Миколаївської області.

Підозра 42-річному водієві фури, за участі якої сталась автокатастрофа на трасі поблизу смт Криве Озеро, була оголошена слідчими Кривоозерського відділу поліції ГУНП в Миколаївській області під процесуальним керівництвом Кривоозерського відділу Первомайської місцевої прокуратури сьогодні, 21 липня.

Чоловік підозрюється у скоєнні злочину, передбаченому ч. 3 ст. 286 КК України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особи, які керують транспортними засобами, що спричинило загибель кількох осіб». Санкція вказаної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Також здійснені транспортні експертизи.

Нагадаємо, 20 липня в Україні сталися дві масштабні смертельні ДТП з маршрутками: у Миколаївській області в аварії загинули п’ятеро громадян Білорусі, на Житомирщині внаслідок ДТП загинули 10 людей, ще 10 госпіталізовані.

Також на Хмельниччині у ДТП за участю вантажівки та легкового авто загинула родина з трьох осіб та ще одна дитина травмована.

Поліція Житомирщини затримала власника маршрутки, яка 20 липня зіштовхнулась із великогабаритною вантажівкою, внаслідок чого загинули 10 людей та ще 9 отримали травми різного ступеня тяжкості.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: