Милованов відреагував на викриття корупційної схеми на «Артемсолі»

Милованов відреагував на викриття корупційної схеми на «Артемсолі»
Міністр розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства Тимофій Милованов 

Ми готуємо кадрові рішення. На сьогодні є чотири кандидати на в.о. – Милованов

Державне підприємство «Артемсіль», де викрили злочинну схему вимагання 800 тисяч гривень службовими особами і працівниками правоохоронних органів, є досить проблемним.

Про це повідомив міністр розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства Тимофій Милованов на своїй сторінці у Facebook.

«Артемсіль є великим проблемним підприємством. Воно пройшло в підпорядкування Мінекономіки від МінАПК. Публічно та приватно є дуже багато нарікань на схеми-прокладки при продажі товару. Це вже давно під увагою Мінекономіки. Ми готуємо кадрові рішення. На сьогодні є чотири кандидати на в.о. Остаточно ми визначимось найближчим часом. Мінекономіки має той самий підхід до всіх проблемних підприємств. Призначається в.о., заводиться нова команда та аудит, відкривається конкурс на керівництво», – зазначив Милованов.

Як повідомлялося, слідчі теруправління Державного бюро розслідувань у місті Києві викрили злочинну схему вимагання 800 тис. грн неправомірної вигоди службовими особами держпідприємства стратегічного значення «Артемсіль» і працівниками правоохоронних органів.

Серед учасників схеми встановлено – заступника начальника управління головного управління Служби безпеки України в Донецькій та Луганській областях, заступника начальника одного з відділів Управління Служби безпеки України в Запорізькій області, а також деяких службових осіб держпідприємства стратегічного значення «Артемсіль».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: