Моторошна знахідка. На Запоріжжі собака приніс людську ногу

Моторошна знахідка. На Запоріжжі собака приніс людську ногу
Собака відрив частину ноги та приніс хлопчикові

Загиблий вважався безвісти зниклим понад два місяці

На Запоріжжі підліток виявив чоловіче тіло посеред лісу – собака відрив частину ноги та приніс хлопчикові. Про подробиці моторошної події розповідає видання «Changeua».

Повідомляється, що інцидент стався в одному з сіл Запорізької області. 13-річний Богдан гуляв зі своїм псом за селом, як раптом пес утік в ліс і довго не повертався. Хлопець пішов за вихованцем в нетрі та побачив, як той витягує з землі людську ногу. Незабаром хлопчик знайшов і саме тіло загиблого.

Підліток спочатку розповів про подію батькам, після чого ті викликали поліцію. Правоохоронці з’ясували, що загиблим виявився син місцевої жительки, яка його і вбила.

Односельці обімліли від новини про те, що їх сусіда знайшли мертвим у лісі, адже він вже понад два місяці вважався зниклим безвісти. Жителі розповіли, що ідеальним він не був – розпивав алкоголь, вживав наркотики й сильно вирував вдома.

Правоохоронці не стали затримувати матір загиблого, а спілкуватися з журналістами вона відмовилася. Як пізніше підозрювана зізналася слідчим – вона задушила сина шарфом, а після вивезла на візку тіло в лісосмугу, закидавши землею і шифером.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: