У справі екс-регіонала Єфремова допитали нардепа Ляшка

У справі екс-регіонала Єфремова допитали нардепа Ляшка
Олег Ляшко
Фото: Главком

Ляшка допитали як свідка сторони обвинувачення

У суді Старобільська Луганської області допитали лідера Радикальної партії, народного депутата Олега Ляшка у справі екс-регіонала Олександра Єфремова.

Про це повідомили у прес-службі Генпрокуратури України.

Зазначається, що Ляшка допитали як свідка сторони обвинувачення. Депутат надав свідчення щодо подій в Луганську навесні 2014 року, в тому числі про захоплення адміністративних будівель.

Судовий розгляд у кримінальному провадженні триває, наступне засідання відбудеться 19 квітня о 10.00, під час якого заплановано допит свідків сторони обвинувачення.

Нагадаємо, у справі Єфремова планується також допитати спікера парламенту Андрія Парубія, депутата Ігоря Мосійчука і ще ряд свідків.

Раніше Єфремову продовжили арешт до 3 травня

Єфремова затримали за підозрою в посяганні на територіальну цілісність і недоторканність України 30 липня 2016 року в аеропорту Києва. 1 серпня 2016 року Єфремова взяли під варту

Нагадаємо, Єфремова, зокрема, підозрюють у створенні «ЛНР», її фінансуванні, державній зраді, сепаратизмі, та пособництві в захопленні адміністративних будівель.

Екс-регіонала також підозрюють у керуванні незаконним голосуванням у Верховній Раді 16 січня 2014 року за так звані «диктаторські закони», а також за нанесення збитків державі (його компанії вигравали тендери за завищеними цінами у державного «Луганськвугілля».

За «диктаторські закони» у Єфремова окремий судовий процес, як і за «Луганськвугілля», за ці статті його затримували в 2015 році, але випустили під заставу у 3,6 мільйонів гривень, які вніс соратник Борис Колесніков.

Як повідомляв «Главком», у Станиці Луганській (Луганська область) сталося вбивство близького родича начальника контррозвідки луганського управління СБУ Олега Животова. Вбивство сталося напередодні допиту 14 листопада Животова як свідка у справі Єфремова.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: