За порушення карантину поліція вже склала майже чотири тисячі протоколів

За порушення карантину поліція вже склала майже чотири тисячі протоколів
Нацполіція також розслідує близько 50 кримінальних справ з приводу порушення карантину
Фото: facebook.com/mvs.gov.ua

182 протоколи поліція склала за порушення режиму самоізоляції

Від початку введення карантину в Україні правоохоронці склали 3922 адміністративних протоколи. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції у понеділок, 6 квітня.

«Усі вони стосувалися порушення правил карантину людей, а 182 з них - за порушення режиму самоізоляції. Крім того, поліція розслідує 46 кримінальних проваджень», - йдеться в повідомленні.

У поліції підкреслюють, що із 6 квітня вступають в силу нещодавно прийняті урядом обмеження, зокрема щодо перебування в громадських місцях без одягнених засобів індивідуального захисту - респіратора або захисної маски, а також переміщення групою осіб у кількості більш ніж двоє, окрім випадків службової необхідності і супровіду осіб, які не досягли 14 років, повнолітніми родичами або іншими уповноваженими особами.

Крім того забороняється відвідувати парки, сквери, зони відпочинку, спортивні і дитячі майданчики, лісопаркові і прибережні зони, окрім як для вигулу домашніх тварин однією особою і в разі службової необхідності.

Зазначимо, що у «Слузі народу» не виключають, що уряд буде вимушений вдатись до ще жорсткішого карантину.

Крім того сьогодні у Києві молодик переплив Дніпро заради тренування в Гідропарку під час карантину.

До відома, станом на 6 квітня в Україні 1319 лабораторно підтверджених випадків Covid-19, з них 38 летальних, 28 пацієнтів одужали. За добу було зафіксовано 68 нових випадків.

 Читайте також: 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: