У «Слузі народу» не виключають, що уряд буде вимушений вдатись до ще жорсткішого карантину

У «Слузі народу» не виключають, що уряд буде вимушений вдатись до ще жорсткішого карантину
Люди можуть ще навіть не здогадуватися, що вже вражені коронавірусом, - нардеп

«Якщо кількість хворих зростатиме значно швидше, треба буде вдаватись до жорсткіших заходів», - Потураєв

Микита Потураєв, народний депутат з фракції «Слуга народу», один з радників президентської команди з політичних питань вважає, що наразі в Україні нема потреби в надзвичайному стані. Про це він Потураєв сказав в інтерв’ю «Главкому».

«Але якщо кількість хворих у нас почне зростати значно швидше, ніж зараз, тоді певно треба буде його запроваджувати і вдаватись до більш жорстких обмежувальних заходів. Але ми сподіваємось, що до цього не дійде і тих заходів, які вже є і які уряд додатково запровадив з 6 квітня, виявиться достатньо», - наголосив нардеп.

Водночас, Потураєв стверджує, що в Україні кількість інфікованих коронавірусом може бути більша за офіційну,

За словами нардепа, люди можуть ще навіть не здогадуватися, що вже вражені коронавірусом.

«Ми всі сподіваємось, що нам вдасться згладити пік пандемії. Тобто щоб наша система охорони здоров’я не «лягла» так само, як в тих провінціях Італії, які найбільше постраждали», - зазначив радник президентської команди.

До відома, станом на 6 квітня в Україні 1319 лабораторно підтверджених випадків Covid-19, з них 38 летальних, 28 пацієнтів одужали. За добу було зафіксовано 68 нових випадків.

Як повідомлялося, у світі на 6 квітня коронавірусною інфекцією заразилося 1 274 923 людини, померли 69 479 осіб, 260 484 одужали.

Нагадаємо, нинішній заступник голови Комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Микита Потураєв свого часу працював на керівних посадах у медіахолдингу «Стар Лайт Медіа», що належить Віктору Пінчуку. Був першим заступником голови Нацради з питань телебачення і радіомовлення. Наразі він один з радників президентської команди з політичних питань і один з ідеологів групи, яка виробляє для влади стратегічні комунікації.

Читати більше:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: