Поліція на Філіппінах застрелила чоловіка, який не захотів вдягати маску

Поліція на Філіппінах застрелила чоловіка, який не захотів вдягати маску
Раніше президент Філіппін Родріго Дутерте дозволив поліції і військовим стріляти на ураження по порушникам карантинних обмежень

Чоловік був п'яний та поводився агресивно

Поліція Філіппін застрелила чоловіка, який почав вести себе агресивно після прохання надіти медичну маску через небезпеку розповсюдження коронавірусу. Про це повідомляє Independent.

Інцидент стався на контрольно-пропускному пункті у південному місті Насіпіт в провінції Агусан-дель-Норте. Повідомляється, що 63-річний чоловік був у нетверезому стані, і після зауважень з боку медичних працівників дотримуватися карантинних обмежень, напав на лікарів та поліцейських.

«Підозрюваний був попереджений медичним працівником... через те, що він не носив маску. Але підозрюваний розлютився, вимовляючи провокаційні слова, і врешті-решт напав на персонал за допомогою коси», - розповіли у поліції Філіппін.

По мірі загострення ситуації поліцейські застосували зброю і застрелили чоловіка. Це перший випадок у країні, коли поліція стріляла в мирного жителя за порушення правил карантину.

Раніше президент Філіппін Родріго Дутерте дозволив поліції і військовим стріляти на ураження по порушникам карантинних обмежень.

Карантин на Філіппінах діє з середини березня. Згідно з останніми даними, в країні зафіксовано 3660 випадків зараження коронавірусом. Померли 163 людини. 

Нагадаємо також, що у Африці суворі обмеження через коронавірус: у деяких країнах порушників розстрілюють.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: