25 травня у Львові відбудеться моновистава за участю Віктора Андрієнка

25 травня у Львові відбудеться моновистава за участю Віктора Андрієнка
Віктор Андрієнко у виставі «Чоловік перед дзеркалом»

Інформаційний партнер вистави – агентство «Главком»

25 травня в Львові відбудеться моновистава «Чоловік перед дзеркалом». Єдиний і головний її актор - знаний гуморист, каскадер, режисер Віктор Андрієнко. Інформаційний партнер вистави – ІА «Главком».

Як повідомляють організатори, «Чоловік перед дзеркалом» - комедія з елементами ностальгії, це іронічний монолог від імені покоління, це відверті зізнання. Зрілий чоловік робить відверті зізнання про своє покоління.

От наприклад, що думає чоловік, дивлячись на чужу жінку, і чого боятися зустрічі однокласників?

29745582_441371099653978_671749562_n

Один з секретів моно вистави -  її актор. За плечима у Віктора Андрієнка життєвий і професійний досвід. В його фільмографії майже 40 робіт. Крім них,чого варте «Шоу довгоносиків»! Адже 20 років минуло, а всі пам’ятають жарти цих диваків. Або роль у популярному телешоу «Велика різниця». Чи не менш складна роль арбітрів в шоу ICTV «Комік на мільйон».

Улюблений актор вже грав у класичних спектаклях та фільмах, виступав каскадером, був режисером. Віктор Андрієнко зізнається, роль у моновиставі йому запропонували вперше. І на неї він погодився лише, коли переконався, що ця роль йому близька.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: