Фільм «Кіборги» зібрав 15,7 млн грн за два тижні прокату

Фільм «Кіборги» зібрав 15,7 млн грн за два тижні прокату

Стрічку подивилися вже 212,2 тис. глядачів

Після першого вікенду, коли фільм Ахтема Сеітаблаєва «Кіборги» зібрав у прокаті рекордні 8,186 млн грн., стрічка продовжує форсувати український бокс-офіс. За результатами других вихідних, загальні збори фільму досягли 15,752 млн грн. При цьому кількість глядачів доросло до 212,2 тис. осіб, пише «Главком».

Це найвищий результат зборів за підсумками двох тижнів прокату серед всіх українських фільмів.

Експерти відзначають, що зазвичай збори фільму на другий вікенд знижується приблизно вдвічі в порівнянні з першим. Однак «Кіборги» вибиваються з цього правила. За перший і другий тижні прокату картину подивилося приблизно однакова кількість глядачів.

Картина розповідає про українських військових, які захищали Донецький аеропорт. Події розгортаються у вересні 2014 року. На той момент оборона цього стратегічно важливого об'єкта тривала вже чотири місяці.

У центрі сюжету - молодий доброволець з позивним «Мажор». Він виріс у благополучній сім'ї, займається музикою і таємно від батьків відправився на війну. Він намагається зрозуміти свою роль на цій війні, а також розібратися в тому, що відбувається.

В основу сюжету стрічки покладено реальні долі українських воїнів. Сценарій написала драматург Наталія Ворожбит. Загальний бюджет «Кіборгів» склав 48 млн грн.

Голова Державного агентства України з питань кіно Пилип Іллєнко прокоментував успіх фільму «Кіборги» словами: «Це результат, це перемога!»


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: