Концерт Винника «Ти в курсі» подивився кожен п'ятий українець

Концерт Винника «Ти в курсі» подивився кожен п'ятий українець
Програма була наповнена номерами з повітряними акробатами, оркестром, спецефектами та душевними хітами виконавця

Артист зібрав біля телеекранів понад 8 мільйонів глядачів

Великий сольний концерт Олега Винника, що цього тижня показав телеканал «Україна», став кращою програмою на українському телебаченні і зібрав в ефірі найвищі показники серед вітчизняних каналів: за аудиторією 18-54 (50 тис. +),

Середня частка (shr, %) становила 15,72% *, рейтинг (rat,%) - 5,12% *, а за аудиторією 18+ (50 тис. +): частка - 24,32% **, рейтинг (rat,%) - 9,97% **.

Двогодинна програма, наповнена яскравими номерами з повітряними акробатами, оркестром, спецефектами, душевними хітами виконавця, рок-баладами і танцювальними композиціями, вийшла в ефір 24 грудня о 20:00.

У програмі прозвучали абсолютні хіти музиканта «Ніно», «Щастя», «Як жити без тебе», «Вовчиця», а також композиції з нових альбомів Олега Винника. Спеціально для масштабного шоу «Ти в курсі» артист разом з режисером Сергієм Неклевой під кожну пісню розробив окрему історію.

Виконавець вразив глядачів яскравим світловим перфомансом і спецефектами, для чого було встановлено колосальна кількість обладнання, зокрема, 120 тонн декорацій і 800 світлових приладів.

Щоб зафіксувати всі найяскравіші моменти великого київського шоу співака, під час концерту працювало 18 камер.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: