Олег Винник пояснив, чому артисти, які їздять до Росії, помиляються

Олег Винник пояснив, чому артисти, які їздять до Росії, помиляються
Олег Винник
Фото: facebook.com

«Ми всі маємо право виступати, де ми хочемо. Але у мене є позиція…», - каже артист

Артисти є взірцями для людей і тому від них багато залежить у житті нашої країни. Таку думку в інтерв’ю «Главкому» висловив Олег Винник, найпопулярніший співак в країні. Він вважає, що хоч і нема закону, що забороняє співати, де хоче артист, проте за це потрібно буде відповідати рано чи пізно «Тому безвідповідально говорити про себе: я – «голубь мира» і я маю право виступати там, де я хочу», - говорить Винник.

«Якщо ж тому голубу пір’їнки повискубувати, то він тоді заспіває по-іншому. Відібрати зерно і не дати можливості водички попити. Тоді, я думаю, що цей голуб буде кротом», - каже артист.

Винник переконує, що ніколи не мав мети засвітитись у Москві, як інші українські артисти, яких переслідував цей комплекс. Але при цьому його туди досі наполегливо запрошують. «Якби я погодився, то останні два роки, а то і більше, їздив би з турами по всій Росії», - впевнений Винник. За його словами, у Санкт-Петербурзі йому пропонували за останній рік вже тричі виступити у Льодовому палаці на десять тисяч людей. «Мене переконують, що мільйони людей цікавляться, слухають, люблять. І все це вже без нашого втручання», - зазначає Олег.

«Але ні гроші, ні пафос не змінять цієї позиці, бо потім тебе будуть вважати зрадником? Це на все життя. І це не позиція артиста, це позиція людини. Ти маєш знати, що тобі потрібно. Я не можу просто уявити як в такий час можна вчинити по-іншому» - пояснює Олег Винник.

Нагадаємо, Олег Винник народився 31 липня 1973 року в селі Вербівка Кам'янського району Черкаської області. Першим місцем роботи після закінчення училища стала Черкаська обласна філармонія. У рамках програми культурного обміну Олег проходив стажування в Німеччині. Винник грав у німецьких версіях «Нотр Дам де Парі» та «Знедолених». Починаючи з 2011 року, Олег Винник зосередився на сольній кар'єрі в Україні. Є автором слів та музики усіх пісень, що входять до його альбомів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: