Олег Винник розповів, кого він підтримає на наступних виборах

Олег Винник розповів, кого він підтримає на наступних виборах
Олег Винник 
Фото з відкритих джерел

Найпопулярніший артист країни переконує, що досі він не брав участі в концертах, які організовували політики

До сьогоднішнього дня Олег Винник жодного разу не виступав на передвиборчих концертах, хоча йому пропонували за них високі заробітки. «На виборчі кампанії - табу», - сказав в інтерв’ю «Главкому» артист.

Попри це, співак каже, що запитів на майбутню кампанію сьогодні вже дуже багато. «Лише протягом місяця, мабуть, три-чотири надходить», - говорить він.

За словами артиста, табу на політичні концерт йому доведеться зняти, бо «сьогодні не можна стояти поза політикою». «Я не можу сказати, що я людина поза політикою. І маю право поїхати в тур за будь-яку політичну силу. Проте мені треба ретельно підійти до свого вибору», - вважає артист.

Винник не засуджує артистів, які сьогодні виступають за одних, завтра – за інших, бо  нема закону, що забороняв би артисту десь виступати. Проте співак впевнений, що рано чи пізно за це потрібно буде відповідати. Тому про свою участь у майбутній передвиборчій кампанії добре подумає. 

«Так, ми артисти – вільні люди, виступаємо, бо це наша робота, наша справа. Нас замовляють. Проте якщо йдеться про конкретно «біле» або «чорне», потрібно дуже добре подумати і зважити», - впевнений Олег Винник.

Нагадаємо, Олег Винник народився 31 липня 1973 року в селі Вербівка Кам'янського району Черкаської області. Першим місцем роботи після закінчення училища стала Черкаська обласна філармонія. У рамках програми культурного обміну Олег проходив стажування в Німеччині. Винник грав у німецьких версіях «Нотр Дам де Парі» та «Знедолених». Починаючи з 2011 року, Олег Винник зосередився на сольній кар'єрі в Україні. Є автором слів та музики усіх пісень, що входять до його альбомів.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: