Свободівець хоче заборонити в Україні мультфільм «Суперсімейка-2»

Свободівець хоче заборонити в Україні мультфільм «Суперсімейка-2»
Постер мультика «Суперсімейка-2»

Мельничук заявив, що стрічка «перенасичена спецефектами й надгучним супроводом»

Заступник голови Чернівецької обласної ради Віталій Мельничук має намір звернутися до Держкіно з вимогою зняти з показу в кінотеатрах мультфільм «Суперсімейка-2».

Про це він написав на своїй у Facebook.

Він заявив, що ця стрічка «перенасичена спецефектами й надгучним супроводом»

За словами Мельничука, на такий його крок як депутата облради, його підштовхнув допис його доньки в Instagram, яка розкритикувала цей мультфільм.

«Як вам фільм «Суперсімейка»? Мені не сподобався. Яскраво-червоний різкий колір на весь 3-D екран, неприємне і тривале відчуття гіпнозу який часто використовувався, жахливий чоловічий голос Хакермена (лякає і може спричинити фобію у дітей віком менше 6+ років), звук надзвичайно голосний після якого у мене самої дуже боліла голова (неначе ти в наушниках і тобі включили важкий рок на всю 100%озвучку), різкий перебіг подій від якого виділяється надзвичайно багато зайвого на той момент адреналіну (а це є погано адже може привести до ракового захворювання). Автори хотіли зробити гарну задумку, але з цими спецефектами і т.д. це було жахливо. У мене виникло питання : Або цей фільм був настільки дешевий і його пропустили в кінотеатрах або як часто буває самі не знають змісту мультика. (Раджу забрати ліцензію з цього мультика). Хто за - пишіть «Я» якщо вас буде багато нам вдасться припинити масовий перегляд цього мультиплікаційного фільму а одже убезпечити дітей», - йдеться у її дописі.

Посадовець вважає, що серед однолітків його дочки «все більше підтримується ідея припинити показ саме цього мультфільма».

«Вже з цього понеділка, щодо цього, як депутат Чернівецької облради, буду готувати офіційного листа до Держкіно з наполяганням переглянути дотримання ліцензійних умов показу на телеканалах України мультиплікаційного фільму «Суперсімейка 2» та зняти його з показу. Буду також звертатися з проханням в подальшому більш детально, з точки зору наявності небезпечних для здоров'я та самопочуття глядачів, переглядати подібного роду фільми та мультфільми, яким видається ліцензія показу на території України», - написав заступник голови обласної ради.

Читайте також інтерв’ю «Главкома»: Директор «Укранімафільму» Дмитро Лісенбарт: Не треба весь час спиратися на середній рівень розуміння суспільства

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: