Український гурт Dakh Daughters виступить у найпрестижнішому джаз-клубі Відня. Квитки вже розкуплено

Український гурт Dakh Daughters виступить у найпрестижнішому джаз-клубі Відня. Квитки вже розкуплено
Гурт Dakh Daughters

Виступ відбудеться за фінансової підтримки посольства України в Австрії

Український жіночий театрально-музичний гурт Dakh Daughters виступить 2 квітня у найпрестижнішому джаз-клубі Відня «Поргі і Бесс». Квитки вже розкуплено. Про це повідомив у Twitter посол України в Австрії Олександр Щерба.

«У понеділок, 2 квітня, в найпрестижнішому джаз-клубі Відня Porgy&Bess на запрошення та за фінансового сприяння Посольства виступатимуть наші Dakh Daughters. Станом на вівторок квитки розкуплені. Лишилися тільки стоячі місця», - написав Щерба.

Нагадаємо, 31 березня гурт Dakh Daughters разом із колективом «Нова опера» та Національним президентським оркестром виконає музику до франко-української вуличної вистави «Повітря», якою на Софійській площі у Києві відкриється п'ятнадцятий фестиваль «Французька весна в Україні». 

«Dakh Daughters» виступає з 2012 року в жанрах «фрік-кабаре» і театрального перформансу,  один із перших виступів відбувся на «Гогольфесті» у Києві. У листопаді 2016 р. було презентовано дебютний студійний альбом колективу - IF, до якого увійшло дев’ять композицій.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: