У Львові від коронавірусу помер лікар з 45-річним стажем

У Львові від коронавірусу помер лікар з 45-річним стажем

 Лікар Ігор Орлов помер після тривалої боротьби з Covid-19

Ігор Орлов понад 45 років працював у Львівському обласному центрі екстреної допомоги та медицини катастроф

У Львові від ускладнень, викликаних коронавірусом COVID-19, помер старший лікар оперативно-диспетчерського відділу Львівського обласного центру екстреної допомоги та медицини катастроф Ігор Орлов.

Про це повідомляється на сторінці центру в Facebook в суботу, 3 жовтня.

«Суботній ранок сколихнула смутна новина – після тривалої боротьби з Covid-19 у вічність відійшов наш багаторічний колега, старша лікар оперативно-диспетчерського відділу ЛОЦЕМД МК Орлов Ігор Борисович», – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що Орлов віддав служінню людям все своє життя. Більш як 45 років працював в оперативно-диспетчерській службі центру. З них 20 років – старшим лікарем зміни.

Нагадаємо, в Україні за минулу добу, 2 жовтня, коронавірусне захворювання підтвердили ще у 4661 особи. Це на 28 випадки більше, ніж днем раніше (4633). Одужали за минулу добу – 2146 людей (днем раніше – 2148), померли 92 особи, (у попередній день 68).

Загалом від початку пандемії станом на ранок 3 жовтня в країні, за офіційними даними, заразилися коронавірусом 222322 людини, одужали 98737 осіб, летальних випадків – 4353.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: