У Волинській обласній психлікарні спалах коронавірусу

У Волинській обласній психлікарні спалах коронавірусу

Під час карантину Волинська обласна психіатрична лікарня нових пацієнтів не приймала

За результатами аналізів виявлено 10 осіб персоналу та п’яти пацієнтів, у яких підтверджено коронавірус

В обласній психіатричній лікарні Луцька виявлено 15 випадків захворювання на Covid-19 серед персоналу та пацієнтів.

Про це заявили в Офісі омбудсмана.

«Департаментом реалізації національного превентивного механізму здійснено дистанційний моніторинг засобами електронного зв’язку КП «Волинська обласна психіатрична лікарня» м. Луцька, в Олицькому відділенні якої виявлено 15 випадків захворювання на коронавірусну хворобу Covid-19 серед персоналу та пацієнтів», - йдеться у повідомленні.

За результатами аналізів виявлено 10 осіб персоналу та п’яти пацієнтів, у яких підтверджено коронавірус. Усі контактні працівники перебувають в ізоляції. Тестування інших працівників й пацієнтів лікарні планують зробити 7 травня.

Як повідомила медичний директор з лікування Олицького відділення Анна Бевко, четверо пацієнтів з підвищеною температурою сьогодні переведено до інфекційної лікарні для лікування в умовах стаціонару.

Під час карантину нових пацієнтів не приймали, нікого не виписували.

Як повідомлялося, минулої доби на Буковині вперше одужали більше людей, ніж інфікувалися: коронавірус підтвердили у 37 людей. Водночас 42 пацієнти одужали від Covid-19.

Станом на 9:00 6 травня в Україні 13 184 лабораторно підтверджені випадки Covid-19, з них 327 летальних, 2 097 пацієнтів одужало. За добу зафіксовано 487 нових випадків.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: