Як скинути зайву вагу? У які години і що їсти радять дієтологи

Як скинути зайву вагу? У які години і що їсти радять дієтологи
Харчування за біоритмами прискорює обмін речовин

Щоб спалити жир, треба харчуватися за біоритмами

Харчування за біологічними ритмами (циклічними змінами роботи організму) прискорює обмін речовин, їжа засвоюється набагато краще, відтак людина може скинути зайву вагу.

Згідно з дослідженнями дієтологів, потрібно харчуватися, враховуючи  час активності органів людини. Вранці до 10.00  на сніданок рекомендують вибирати продукти, які містять багато клітковини, вуглеводів та білків. Підійдуть яйця,  молочна каша з медом і фруктами, твердий сир, хліб, масло. Можна вранці з’їсти багато продуктів. Перед вживанням їжі радять випити склянку води з чайною ложкою лимонного соку та меду.

До 13.00 досить спожити чай з сухофруктів або йогурт з бананом. У  15.00 можна підживити організм порцією нежирного м’яса, курки або риби з овочами на гарнір. З 16.00 до 17.00 дієтологи рекомендують провести без їжі, лише можна випити води.

Після 17.00 на вечерю можна приготувати запечені овочі з куркою або рибою, підійдуть несолодкі фрукти. На вечір треба їсти  удвічі менше, аніж вранці.

О 19.00  вироблення травних ферментів шлунково-кишковим трактом сповільнюється, тому можна випити склянку кефіру або трав’яний чай і більше нічого. З 22.00 в організмі відбувається оновлення. Якщо людина вже спить у цей час і не переїла на вечерю, вона може втратити близько 900 ккал.

Нагадаємо, психолог Наталія Ломоносова  пояснила, чому у стресовій ситуації людина переїдає, у чому корінь проблеми і як можна її вирішити.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: