Україна та Ірак відновили пряме авіасполучення

Україна та Ірак відновили пряме авіасполучення

Відновлення перельотів між Києвом і Багдадом було анонсоване наприкінці осені 2017 року

У міжнародному аеропорту «Бориспіль» 3 квітня 2018 року приземлився літак іракської авіакомпанії Iraqi Airways, який виконав перший рейс маршрутом Багдад-Київ. Про це повідомляє портал ЦТС.

«Сьогодні, 3 квітня, о 15:06 в аеропорту Бориспіль приземлився літак іракської авіакомпанії Iraqi Airways, який виконав перший рейс по маршруту Багдад-Київ. Переліт був здійснений на лайнері Boeing 737-800 з реєстраційним номером YI-ASV», - йдеться у повідомленні.

Як уточнюється, політ тривав майже чотири години.

У аеропорту «Бориспіль» підтвердили, що цим рейсом поновлюється пряме пасажирське авіасполучення між Іраком та Україною. Офіційна презентація рейсів повинна відбутися наступного тижня.

Як відомо, відновлення перельотів між Києвом і Багдадом було анонсоване у кінці осені 2017 року.

Раніше прем’єр-міністр України Володимир Гройсман заявляв, що київський аеропорт «Бориспіль» успішно завершив перемовини з лоукост-авіакомпанією Ryanair

Також відомо, що італійська бюджетна авіакомпанія Ernest Airlines з 22 червня поточного року відкриває три нові напрямки з України. Перший рейс – Київ-Болонья, який буде виконуватися двічі на тиждень - у вівторок і суботу. Два нових напрямки відкриваються з аеропорту Львів - у Рим і Мілан-Мальпенса, які будуть здійснюватися тричі на тиждень - по понеділках, середах і п'ятницях. Також Ernest відкриває новий рейс Бергамо-Ібіца, надаючи українцям зручне сполучення з рейсами в Іспанію.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: