На Кубані розростається кладовище «вагнерівців» (відео)

На Кубані розростається кладовище «вагнерівців» (відео)
фото: телеграм-канал SOTA

Характерна відмінність могил – відсутність фотографій і вінок з п'ятикутною зіркою в центрі

У Росії з кожним днем повномасштабного вторгнення в Україну зростає кладовище окупантів із приватної військової компанії «Вагнер» на Кубані. Про це повідомляє російський телеграм-канал.

Поховання розташовані у Краснодарському краї країни-агресора. Характерна відмінність могил – відсутність фотографій і вінок з п'ятикутною зіркою в центрі.

«На кладовищі ПВК «Вагнер» у кубанській станиці Бакинська – поповнення могил найманців, убитих на війні з Україною», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, у Первомайську на Луганщині окупанти перетворили на шпиталь пологовий будинок, де лікуються поранені «вагнерівці»

Також шестеро ув'язнених, які вступили до ПВК «Вагнера», втекли з території навчального центру тимчасово окупованої частини Луганської області. Вони озброєні. Орієнтування щодо їхнього розшуку надійшло в Ростовську область РФ, де можуть перебувати дезертири.

Раніше писали, що диктатор Володимир Путін наближається до 23-ї річниці свого правління в максимальній ізоляції за всі ці роки. Російська еліта з жахом спостерігає за ситуацією в країні після початку вторгнення в Україну.

Читайте також: Терорист Пригожин записав новорічне звернення з моргу. Шокуюче відео

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: