На вихідних у Житомирській області посилять карантинні заходи

На вихідних у Житомирській області посилять карантинні заходи
На Житомирщині з 9 до 11 травня посилять карантин 

Введено обмеження щодо пересування та перебування громадян у громадських місцях

У Житомирській області з 9 до 11 травня посилять карантинні обмежувальні заходи через загрозу поширення коронавірусу.

Про це повідомляє пресслужба Житомирської ОДА.

«На період травневих свят з 13:00 9 травня до 06.00 11 травня в Житомирській області введено додаткові обмежувальні заходи для запобігання поширенню коронавірусної хвороби (Covid-19). Таке рішення було прийнято на позачерговому засіданні обласної комісії з питань ТЕБ та НС», – йдеться у повідомленні.

На Житомирщині з 9 по 11 травня ввели додаткові обмежувальні протиепідемічні заходиНа Житомирщині з 9 по 11 травня ввели додаткові обмежувальні протиепідемічні заходи

Упродовж цих днів введено обмеження щодо пересування та перебування громадян у громадських місцях.

Крім того, буде посилено контроль поліцейськими та нацгвардійцями за дотриманням карантинних обмежень.

Нагадаємо, Кабінет міністрів продовжив карантин в Україні до 22 травня. Усі послаблення (зокрема, і відкриття салонів краси) передбачають обов’язкове дотримання протиепідеміологічних заходів.

Зазначимо, що у деяких областях України хочуть ввести адаптивний карантин. Станом на 7 травня у Чернівецькій області було зареєстровано 2048 випадків коронавірусу.

Станом на 9:00 8 травня в Україні зафіксовано 504 нових випадки коронавірусу, це на три випадків менше, ніж учора (507). З 504 людей, що захворіли за останню добу, 44 дитини – (вчора 28), медиків – 98 (вчора 109). Госпіталізовано 237 людей. Одужали – 310 (це рекордана кількість випадків за весь час пандемії), померли – 21 (вчора 13). Загалом хворих – 14 195, з них 977 дітей та 2 758 медиків.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: