Порошенко: Збройні сили України отримали 10% річної продукції «Укроборонпрому»

Порошенко: Збройні сили України отримали 10% річної продукції «Укроборонпрому»
За словами президента, за період дії воєнного стану скорочено терміни бойового злагодження українських бригад, передислокації окремих бригад у місця вірогідного удару близько до операції Об’єднаних сил та вздовж Азовського узбережжя

ЗСУ отримали, зокрема танки, броньовану машину розмінування, бойові машини піхоти, бойову розвідувальну десантну машину, броньовані автомобілі «Варта», зенітно-ракетні комплекси, літаки, гелікоптери, а також безпілотні літальні апарати

Президент Петро Порошенко під час робочої поїздки до Житомирської області взяв участь в урочистій церемонії передачі військовим частинам модернізованого та відремонтованого озброєння. Про це повідомляє прес-служба президента.

«Можу наголосити, що сьогодні передаються до лав Збройних сил України майже 10% того, що оборонпром спромігся зробити за рік. І це дуже  важливо, бо в армії сьогодні чекають новітні і модернізовані системи залпового вогню. Бачимо нарощування можливостей бронетехніки, артилерії», - сказав глава держави.

Порошенко вважає, що завдяки діям керівництва держави і ЗСУ на сьогодні «різко нарощено» можливості захисту суверенітету України.

За словами президента, за період дії воєнного стану здійснені дії зі скорочення термінів бойового злагодження українських бригад, передислокації окремих бригад у місця вірогідного удару близько до Операції об’єднаних сил та вздовж Азовського узбережжя.

ЗСУ отримали танки, броньовану машину розмінування, бойові машини піхоти, самохідну артилерійську установку, бойову розвідувальну десантну машину, броньовані автомобілі «Варта», зенітно-ракетні комплекси, літаки, гелікоптери, а також безпілотні літальні апарати. Крім того, військові частини ЗСУ отримали автомобілі, автобуси, броньовані ремонтно-евакуаційні засоби та засоби ремонту та обслуговування.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: