Як Порошенко зустрівся на Донбасі з «Чорною бригадою» (фоторепортаж)

Як Порошенко зустрівся на Донбасі з «Чорною бригадою» (фоторепортаж)

Президент Петро Порошенко на Донбасі зустрівся з військовослужбовцями 72 бригади 

Фото: https://www.president.gov.ua

«Ще у 2014 році саме вашу бригаду вороги охрестили «Чорною бригадою», а указом президента вам присвоєне почесне найменування імені «Чорних запорожців», - зауважив Порошенко

Президент Петро Порошенко на Донеччині зустрівся з військовослужбовцями 72-ї окремої механізованої бригади, яка виконує бойові завдання в рамках операції Об'єднаних сил на Донбасі.

Про це повідомляє прес-служба глави держави.

«Для мене особисто велика честь висловити щирі слова вдячності воїнам 72-ї окремої механізованої бригади, яка виявляє мужність і відвагу. Ви надійно утримуєте позиції, захищаючи українську землю від російських загарбників», - звернувся Порошенко до бійців.

Він подякував усьому особовому складу бригади, командиру бригади за вміння тримати удар і надійно боронити українську землю.

«Ще у 2014 році саме вашу бригаду вороги охрестили «Чорною бригадою», а указом президента вам присвоєне почесне найменування імені «Чорних запорожців», - зауважив Порошенко.

Верховний Головнокомандувач звернувся до особового складу бригади з вимогою не втратити напрацьований потенціал та навички, постійно вдосконалювати знання, бойову майстерність та навченість, посилювати пильність та у разі загострення обстановки не вагаючись виконати визначені бойові завдання.

Разом з тим, президент запевнив, що лінія оборони укріплена максимально, а українські воїни у будь-який момент готові дати адекватну відповідь на провокативні дії агресора.

Глава держави також привітав військовослужбовців з прийдешніми новорічно-різдвяними святами.

«Я бажаю в першу чергу всім нам миру, але миру на умовах національних інтересів України, а не на умовах капітуляції, які пропонують деякі політикани. Для цього ми будували армію, для цього ми розбудували державу, це нам доручив український народ», - підкреслив Президент.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: