ЗМІ: на корпоратив БПП приїхали Порошенко, Гройсман і Луценко

ЗМІ: на корпоратив БПП приїхали Порошенко, Гройсман і Луценко
Вечірка проходить у закритому режимы
Фото: «Українська правда»

За інформацією ЗМІ, Порошенко нічого не сказав про президентські вибори, лише наголосив, що «не налаштований на поразку»

Фракція Блоку Петра Порошенка у четвер ввечері проводжає старий рік на корпоративі разом з президентом, генпрокурором та членами уряду.

Про це повідомляють джерела «Української правди» у фракції, оскільки вечірка закрита.

За інформацією ЗМІ, на корпоратив, зокрема, приїхали прем’єр-міністр Володимир Гройсман, віце-прем’єр Павло Розенко, міністр культури Євген Нищук. Також на святкуванні присутній генпрокурор Юрій Луценко.

e395b07-0

Президент з’явився на корпоративі приблизно через півтори години після початку святкування, прем’єр - раніше.

Як розповідають джерела, Порошенко дякував всім депутатам за важкий рік, радів створенню Української православної церкви і жартував.

«Хочу також привітати зі створенням російської церкви», - жартував Порошенко, маючи на увазі ухвалений Радою закон №5309, згідно з яким Українська православна церква Московського патріархату має змінити назву і вказати свою приналежність до Росії.

«Водночас Порошенко нічого не сказав про президентські вибори, лише наголосив, що «не налаштований на поразку» і очікує об'єднання зусиль. Під час святкування Юрій Луценко взяв слово. Він висловив переконання, що протягом наступних п’яти років Україна має стати членом ЄС та НАТО. Генпрокурор сказав тост: «Тож давайте вип’ємо, щоб наш Боїнг летів в успішне майбутнє», - резюмує ЗМІ.

ТСН додає, що корпоратив проходить у партійному офісі БПП напроти лаври.

«Всередині офіціанти в білих сорочках розносять шампанське на тацях, а охорона пильнує і нікого стороннього не впускає. Настрій у всіх гостей різний: нардеп Олександр Черненко зізнається, що готовий і заспівати, а от його колега Богдан Дубневич нахамив журналістці, обізвавши її «страшною», - йдеться у сюжеті.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: