Працюють: Геращенко надіслав Майклу Щуру відео, котре журналіст сам надав поліції

Працюють: Геращенко надіслав Майклу Щуру відео, котре журналіст сам надав поліції
Майкл Щур знімає відео з інциденту з камери спостереження
Фото: Anna Babinets/Facebook

Журналіст уточнив, що Геращенко не сказав, що відео знайшла поліція

Заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко надіслав відео з камер спостереження українському журналісту Роману Вінтоніву, більш відомому як Майкл Щур. Про це Майкл Щур повідомив на своїй сторінці у Facebook.

Все б нічого, але це відео засновник «Телебачення Торонто» знайшов сам та поділився з правоохоронцями.

Він розповів, що за дві години очікування приїзду поліції він з головною редакторкою «Слідства.Інфо» та своєю ексдружиною Анною Бабінець обійшов всі офіси з камерами стеження неподалік. І з однієї камери їм дозволили зняти відео.

«Тобто, у мене є відео, де я доганяю хлопця на самокаті. А у поліції є лише моя заява. І справа посунеться далі тільки завтра… Зате після того, як система дізналась, що я журналіст. Мені подзвонив начальник райвідділу», — розповідає Майкл.

Правоохоронець, мовляв, запитав, чи має журналіст відео з камери стеження. Майкл сказав, що має, і надіслав. Через деякий час до журналіста подзвонив Антон Геращенком і сказав, що вони працюють і що вже є результати.

«[Він розповів, що] вони вже навіть знайшли відео з камери стеження. Я попросив його надіслати. І він надіслав мені моє відео», — розповів Майкл Щур.

Журналіст уточнює, що Геращенко не сказав, що відео знайшла поліція. І все ж Майкл переконаний: «система намахує всіх».

Нагадаємо, у центрі Києва в нього виник конфлікт з водієм самокату. Внаслідок цього Романа вдарили та розпорошили йому в очі газовий балончик. Інцидент стався 21 квітня, у Києві на перехресті вулиць Ярославів Вал та Івана Франка, коли журналіст переходив дорогу на пішохідному переході.

Він зробив зауваження хлопцю, котрий не пропустив його на переході. Зав'язався конфлікт, після чого хлопець застосував балончик. Майкл догнав його, й конфлікт продовжився. Хлопець вдарив журналіста і поїхав геть.

Майкл Щур, справжнє ім’я Роман Вінтонів, український тележурналіст, актор, сценарист, музикант. Відомий українським глядачам під ім'ям свого гумористичного образу – Майкла Щура. За легендою Щур є кореспондентом телеканалу «УТ-Торонто» української діаспори Канади, який був відряджений до України перед парламентськими виборами 2012 року, щоб зробити інтерв'ю з українськими політиками. У нього є дружина Аманда та двоюрідна сестра Тетяна Щур. У своїй програмі «Чим живеш, Україно?» журналіст ставив прямолінійні й наївні запитання українським політикам. Загалом вийшло шість випусків цієї програми.

Наприкінці 2014 року канал «Телебачення Торонто», через який поширюються усі відео Майкла Щура, здобув «Срібну кнопку» від сайту Youtube (англ. Silver Play Button Youtube), як канал, що має 100 тисяч підписників.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: