Скільки окупантів Росія зігнала у Бахмут: ЗСУ назвали цифру

Скільки окупантів Росія зігнала у Бахмут: ЗСУ назвали цифру
Біля Бахмута тривають запеклі бої
фото з відкритих джерел

Говорити про те, що росіяни збирають виходити з Бахмута, поки не доводиться

Росія зігнала у Бахмут понад 10 тисяч окупантів. Там перебувають танкові, мотострілецькі й десантні полки. Про це повідомив начальник пресслужби Східного угруповання військ ЗСУ Ілля Євлаш в ефірі телемарафону.

«Щодо Бахмута, то противник зосередив там значні свої сили, це понад 10 тисяч осіб особового складу. І зараз там ідуть важкі бої», – сказав він.

За словами речника, говорити про те, що росіяни збирають виходити з Бахмута, поки не доводиться. Він також наголосив, що українські війська поки не збираються штурмувати місто, оскільки це призведе до великих втрат.

«Зараз вживаються всі необхідні заходи, аби просунутися вперед, бойові порядки, та закріпитися там і нанести вогневого ураження противнику», – наголосив Євлаш.

Нагадаємо, українські військові можуть напівоточити росіян у Бахмуті. Для цього потрібно, аби окупанти втратили північний фланг поблизу міста.

Також ЗСУ перетворили радянські ракети на найпотужнішу зброю України.

До слова, Україна й Сполучені Штати працюватимуть спільно для виробництва зброї та оборонних систем. Зокрема Україна готує промислову базу, щоб виробляти системи ППО у копродукції

Читайте також: Чому складно збивати дрони на Харківщині: пояснення ЗСУ

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: