Слідчий комітет РФ заявив, що керченський терорист Росляков діяв сам

Слідчий комітет РФ заявив, що керченський терорист Росляков діяв сам

Всього щодо справи про напад на коледж в Керчі допитали вже 650 осіб

Слідчий комітет Російської Федерації (СК РФ) заявив, що Владислав Росляков, який влаштував вибух і стрілянину у керченському коледжі, діяв сам. Про це повідомляє прес-служба СК РФ.

«Слідство детально встановило шлях Рослякова як по прилеглій території, так і в будівлі коледжу в день скоєння злочину. Отримані докази та свідчення, які зафіксували всі його дії. Виходячи з наявних даних, слідство зробило висновок, що Росляков діяв сам», - йдеться в заяві СК РФ.

Крім того, у СК РФ повідомили, що наразі встановлюється психологічний стан Рослякова до і в момент скоєння злочину.

Зазначається, що всього по справі про напад на коледж в Керчі допитали вже 650 осіб.

Нагадаємо, 17 жовтня в місті Керч стався вибух та стрілянина у політехнічному коледжі.

Оприлюднено відео з коледжу в момент стрілянини, яку відкрив один із студентів – 18-річний Влад Росляков, який згодом застрелився.

Російські ЗМІ опублікували запис з камери спостереження, як Росляков розраховується за боєприпаси в магазині. Російські журналісти показали місце, в якому, як стверджується, тренувався стріляти та застосовувати вибухівку Росляков.

Внаслідок трагедії в коледжі загинули 20 людей.

Прокуратура Автономної Республіки Крим порушила кримінальне провадження за статтею теракт через події, що сталися у коледжі в окупованій Керчі. 

Водночас у Слідкомі РФ заявили, що перекваліфікували кримінальну справу щодо трагедії в коледжі Керчі, порушену за ст.205 КК РФ (теракт), на ч. 2 ст.105 КК РФ (вбивство двох і більше осіб загальнонебезпечним способом).

У Керчі 19 жовтня відбулася церемонія прощання із загиблими.

Людина, яка влаштувала стрілянину і вибух у керченському політехнічному коледжі, не могла діяти сама. Про це розповів експерт Київського наукового-дослідного інституту судових експертиз Юрій Ірхін, коментуючи офіційну версію російського слідства про події в Керчі 17 жовтня.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: