У Чернігові затопило каналізаційно-насосну станцію

У Чернігові затопило каналізаційно-насосну станцію

Для відновлення роботи станції треба відкачати воду з машинного залу

Внаслідок вранішньої негоди у суботу 21 липня у Чернігові затопило каналізаційно-насосну станцію станцію №4. Про це інформують екстрені служби міста.

Начальник інформаційної служби Чернігівського водоканалу Ігор Грищенко розповів, що підтоплення розпочалося о 8 годині ранку. На станції знаходяться насоси, які перекачують стоки від обласного психоневрологічного диспансеру, міського мікрорайону ЗАЗ та заводу автозапчастин на очисні споруди.

Внслідок негоди було затоплено машинний зал станції, який розташований нижче рівня землі на 10 метрів. Задля забезпечення безпеки стація була знеструмлена. Відкачування води проводилося працівниками водоканалу.

«Для людей це означає, що у разі переповнення труб можуть бути витоки каналізації, в першу чергу, з приватних подвір’їв, де є каналізація, в другу чергу – перші поверхи багатоповерхових будинків. Можливі витоки через каналізаційні люки», - зазначив Грищенко.

Спеціалісти водоканалу готові оперативно відновити роботу станції, зважаючи на погодні умови. Для відновлення її роботи, пояснюють на водоканалі, потрібно відкачати воду з машинного залу, висушити його та подати струм. Спеціалісти також повністю не виключають, що доведеться відключити водопостачання у районах, які обслуговує каналізаційно-насосна станція.

За останній час, це уже друге підтоплення цієї станції. Раніше її затоплювало 30 червня.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: