В окупованому Криму продовжили режим самоізоляції до кінця травня

В окупованому Криму продовжили режим самоізоляції до кінця травня
В окупованому Криму продовжили дію режиму самоізоляції до 31 травня 

З 12 травня в окупованому Криму введено обов'язковий масковий режим

В окупованому Криму через пандемію коронавірусу продовжили дію режиму самоізоляції до 31 травня

Про це йдеться в указі так званого «глави уряду» окупованого Криму Сергія Аксьонова.

Також цим «указом» з 12 травня в окупованому Криму введено обов'язковий масковий режим.

«З 12 травня 2020 року до особливого розпорядження зобов'язати громадян використовувати засоби індивідуального захисту органів дихання при перебуванні у транспорті загального користування, легковому таксі, транспортному засобі, що здійснює перевезення пасажирів, при відвідуванні об'єктів торгівлі та надання послуг, діяльність яких не обмежена цим указом, а також при знаходженні в громадських місцях», – йдеться в указі.

При цьому жителям окупованого півострову дозволяють залишати своє помешкання для винесення сміття, вигулу домашніх тварин, походу до найближчого магазину, а також при загрозі життю чи здоров'ю та для поїздок на роботу, але за наявності дозволу.

На території окупованого Криму і Севастополя станом на 11 травня зареєстровано вже 328 випадків коронавірусу.

Нагадаємо, раніше влада влада окупованого Криму наразі скасувала курортний сезон на півострові через пандемію Covid-19. Сподівається лише на покращення ситуації та внутрішній туризм.

Президент Росії Володимир Путін оголосив, що з 12 травня єдиний період неробочих днів завершується.

У Росії за добу зареєстровано 11 656 нових випадків зараження коронавірусом, загальне число хворих на Covid-19 склало понад 221 тисячу осіб, загальна кількість померлих перевищила дві тисячі осіб. Таким чином, Росія станом на 11 травня за кількістю випадків заражень обігнала Великобританію та Італію, в кожній з яких з початку пандемії зареєстровано понад 219 тисяч  випадків.

Станом на 11 травня в Україні підтверджено 15 648 випадків коронавірусу, з них 416 протягом останньої доби. Хворобу підтверджено у 1 083 дітей та 3 026 медиків. Нагадаємо, станом на 10 травня в Україні кількість підтверджених випадків зараження коронавірусом Covid-19 склала 15 232 особи.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: