В окупованому Криму скасували курортний сезон

В окупованому Криму скасували курортний сезон
Кримські пляжі так і не дочекаються туристів

Місцева влада все ще сподівається на внутрішній туризм

Влада окупованого Криму поки скасувала курортний сезон на півострові через пандемію Covid-19. Сподівається лише на покращення ситуації та внутрішній туризм. Про це заявив так званий глава Криму Сергій Аксьонов на засіданні оперативного штабу по боротьбі з коронавірусом на півострові.

«Курортний сезон навряд чи, якщо ми говоримо чесно, відбудеться. Тільки якщо дозволить сприятлива обстановка на півострові або внутрішній туризм. Ми програму свою формуємо, готуємося, але до цього повинні бути показання Росспоживнагляду», - сказав він.

Також повідомляється, що на сьогодні в Криму виявлено 168 випадків Covid-19.

Раніше Аксьонов заявив, що вулиці в населених пунктах Криму будуть патрулювати козаки, дружинники і депутати, щоб стежити за дотриманням режиму самоізоляції. Також буде збільшено кількість патрулів у містах Керч, Феодосія, Ялта, Алушта, Євпаторія та Сімферополь.

Тим часом міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба нагадав, що Київ розробляє концепцію повернення Криму під контроль української влади. На його думку, Україна має вирішувати кілька тактичних і одне стратегічне завдання.

Як повідомлялось, станом на ранок 7 травня в Україні 13 691 лабораторно підтверджений випадок Covid-19, з них 340 летальних, 2396 пацієнтів одужало. За добу зафіксовано 507 нових випадків.


Найбільша кількість підтверджених випадків зареєстрована в Одеській і Чернівецькій областях - по 63 та на  Дніпропетровщині – 56.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: