Попри ріст захворювання Путін скасував карантинні вихідні у Росії

Попри ріст захворювання Путін скасував карантинні вихідні у Росії

Путін оголосив, що з 12 травня єдиний період неробочих днів завершується

«Ми підійшли до наступного етапу – пом’якшення режиму обмежень», – Путін

Президент Росії Володимир Путін вкотре звернувся до росіян через коронавірус і оголосив, що з 12 травня єдиний період неробочих днів завершується.

«Ми підійшли до наступного етапу – пом’якшення режиму обмежень, проте вихід з цього режиму швидким не буде, – цитує слова Путіна Telegram-канал «Підйом»

Путін також доручив уряду на 1 червня представити загальнонаціональний план дій з відновлення економіки, а Міністерству охорони здоров'я з Росспоживнаглядом скоригувати заходи щодо боротьби з коронавірусною інфекцією.

Нагадаємо, у Росії за добу зареєстровано 11 656 нових випадків зараження коронавірусом, загальне число хворих на Covid-19 склало понад 221 тисячу осіб, загальна кількість померлих перевищила дві тисячі осіб. Таким чином, Росія станом на 11 травня за кількістю випадків заражень обігнала Великобританію та Італію, в кожній з яких з початку пандемії зареєстровано понад 219 тисяч  випадків.

У світі за даними міжнародної групи волонтерів Worldometer, з початку пандемії загальна кількість хворих на Covid-19  перевищила 4,1 млн осіб. З них від наслідків захворювання померли понад 283 тисяч, одужали майже 1,5 млн осіб.

Нагадаємо, станом на 11 травня в Україні підтверджено 15 648 випадків коронавірусу, з них 416 протягом останньої доби. Хворобу підтверджено у 1 083 дітей та 3 026 медиків. Нагадаємо, станом на 10 травня в Україні кількість підтверджених випадків зараження коронавірусом Covid-19 склала 15 232 особи.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: