Військовослужбовцю ЗСУ, затриманому в Києві під час збуту боєприпасів, обрали запобіжний захід

Військовослужбовцю ЗСУ, затриманому в Києві під час збуту боєприпасів, обрали запобіжний захід
Зловмисник намагався збути шість гранат та 293 патрони, але був затриманий правоохоронцями

Зловмисник попередньо вже збув п’ять бойових гранат із запалами під контролем правоохоронних органів

За процесуального керівництва військової прокуратури Київського гарнізону Центрального регіону України обрано запобіжний захід головному сержанту ЗСУ.

Установлено, що вказаний військовослужбовець проходить службу у військовій частині, яка дислокована у м. Києві. 09 квітня 2020 він намагався збути шість гранат та 293 патрони, але був затриманий правоохоронцями. Зазначимо, що зловмисник попередньо вже збув п’ять бойових гранат із запалами під контролем правоохоронних органів.

Сьогодні, 11 квітня, суд обрав затриманому запобіжний захід у виді тримання під вартою.

Санкція ч.1 ст 263 Кримінального кодексу України, а саме – носіння, зберігання, придбання, передача чи збут вогнепальної зброї (крім гладкоствольної мисливської), бойових припасів, вибухових речовин або вибухових пристроїв без передбаченого законом дозволу, – передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Нагадаємо, на автозаправній станції у місті Біла Церква стався розбійний напад. Поліція Київщини затримала озброєного нападника на місці злочину, коли той повторно вчинив напад на АЗС. Чоловік нещодавно повернувся з місць позбавлення волі.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: