Військові самотужки модернізували дрон та вцілили з нього в окупантів (відео)

Військові самотужки модернізували дрон та вцілили з нього в окупантів (відео)
Українські військові атакували окупантів із дронів
фото: скріншот із відео

Вояки розробили систему автоскидання боєприпасів із дронів

Військові спецпідрозділу «Хорт» розробили систему автоматичного скидання боєприпасів із дронів. Бійці вже успішно випробували свій винахід. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив Артем Миронович. Він також оприлюднив відео влучання у ворожі позиції.

«У нас в «ХОРТі» є справжні таланти! Хлопці своїми руками розробили систему автоскидування «морквинок» із дронів. Два бойові вильоти – дві підтверджені цілі. І це тільки за ранок! Так тримати, брати!», – написав Артем Миронович.

Нагадаємо, сьогодні, 5 червня, близько шостої години ранку російські загарбники атакували ракетами столицю України. Як повідомили наші військові, ракети були випущені з літаків Ту-95 з акваторії Каспійського моря.

Внаслідок удару постраждала одна людина, жертв немає. Зранку над Обухівським районом силами протиповітряної оборони була збита ворожа ракета.

В Офісі президента назвали такі дії Росії метою «знищити якомога більше українців» й додали: кожен такий акт тероризму має отримувати жорстку відповідь від європейських столиць.


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: