Збройні сили захопили російський комплекс радіоелектронної боротьби

Збройні сили захопили російський комплекс радіоелектронної боротьби
Гірські штурмовики відбили техніку у ворога
фото: Сухопутні війська ЗСУ/Facebook

Техніка окупантів працюватиме проти них

Збройні Сили України захопили російський комплекс радіоелектронної боротьби. Тепер він працюватиме проти ворога. Про це повідомляють Сухопутні війська ЗСУ.

«За минулу добу 10 гірсько-штурмовій бригаді вдалося захопити комплекс РЕБ противника, який тепер буде працювати проти самих свинособак», – ідеться в повідомленні.

Нагадаємо, загарбницькі війська Росії несуть в Україні великі втрати особового складу, техніки та озброєння. У зв’язку з втратами збройні сили РФ формують нові підрозділи. повідомляє Генеральний штаб Збройних сил України у зведенні станом на ранок 13 березня.

За даними Генштабу, командування ворога планує залучити близько 1,5 тис. осіб зі складу 40-ї окремої бригади морської піхоти (Петропавловськ-Камчатський, Тихоокеанський флот).

Також повідомляється, що морально-психологічний стан військ противника, який брав участь у боях зі Збройними силами України, продовжує погіршуватися, зростає кількість випадків дезертирства та відмов від виконання наказів.

Водночас, Збройні сили України у взаємодії з іншими складовими сил оборони дають гідну відсіч військам противника, зокрема, за попередню добу було знищено два вертольоти, два винищувачі (один з яких Су-34) та два БПЛА.

Як повідомлялося, прокуратура відкрила 1717 кримінальних проваджень за військові злочини Росії на території України.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: