Баканов перевірив управління СБУ на Кіровоградщині

Баканов перевірив управління СБУ на Кіровоградщині
В ході зустрічі з керівництвом та особовим складом обласного управління голова СБУ зазначив, що стратегічні орієнтири оновленої спецслужби чітко визначені

Головною метою поїздки була оцінка професійних здобутків регіонального управління

Голова Служби безпеки України Іван Баканов з робочим візитом відвідав Управління СБУ в Кіровоградській області, повідомляє пресцентр СБУ.

Головною метою поїздки була оцінка професійних здобутків регіонального управління та ознайомлення особового складу з новими напрямками професійної діяльності та зміною підходів у роботі, які повинні зосереджуватись на нейтралізації загроз нашій державі. 

«Оновлена СБУ – це сучасна і ефективна Служба, яка здатна нейтралізувати у своєму зародку будь-яку загрозу. Регіональні управління повинні працювати на випередження, діяти злагоджено та ефективно, реагуючи на різні типи загроз. Наразі, Служба зосереджує додаткову увагу на протидії загрозам, які виникають перед державою під час пандемії коронавірусу», – заявив Іван Баканов. 

В ході зустрічі з керівництвом та особовим складом обласного управління голова СБУ зазначив, що стратегічні орієнтири оновленої спецслужби чітко визначені. Основними завданнями Служби сьогодні є контррозвідувальна діяльність, захист державної безпеки, боротьба з тероризмом та диверсіями, кіберзагрозами тощо. 

Нагадаємо, 6 травня, фахівці Служби безпеки України нейтралізували 103 кібератаки на інформаційні ресурси державних органів влади протягом першого кварталу 2020 року. Більшість хакерських атак скеровані російськими спецслужбами, які намагаються отримати віддалений доступ до комп’ютерів українських державних органів.

Як повідомлялося, Служба безпеки України вилучила у порту «Південний» на Одещині 53,4 кілограма кокаїну, який учасники українського наркоугруповання намагались ввезти з однієї з країн Південної Америки.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: