На Кіровоградщині від коронавірусу померли двоє рідних братів-лікарів

На Кіровоградщині від коронавірусу померли двоє рідних братів-лікарів
У Кіровоградській області від коронавірусу померли двоє рідних братів-медиків

63-річний лікар дитячої обласної лікарні спілкувався з хворим на коронавірус братом, який працював у Центрі екстреної медичної допомоги

У Кіровоградській області від коронавірусної інфекції помер 63-річний чоловік із Кропивницького, який працював лікарем дитячої обласної лікарні. Раніше від хвороби пішов з життя його старший брат.

Про це повідомив у Фейсбуці голова Кіровоградської ОДА Андрій Балонь.

«Помер 63-річний лікар дитячої обласної лікарні. Є підстави вважати, що він інфікувався під час спілкування з братом - лікарем Центру екстреної медичної допомоги, який також помер від коронавірусу 17 квітня. Чоловік перебував в обласній лікарні на госпіталізації. Тривалий час був на штучній вентиляції легень. Медики не змогли врятувати його життя. Висловлюємо співчуття близьким», – написав Андрій Балонь.

Голова Кіровоградської ОДА повідомив, що за минулу добу лабораторним центр методом ПЛР-діагностики було обстежено 200 мешканців Кіровоградщини. Виявлено три нових випадки захворювання на корона вірус – у 36-річного чоловіка з Кропивницького, 55-річної жінки та 34-річного чоловіка з с. Первозванівка Кропивницького району.

 Раніше повідомляли, що на Буковині померли двоє рідних братів, жителі села Їжівці Сторожинецького району. В обох хлопців 20 і 24 років посмертно підтвердили коронавірусну інфекцію.

Станом на 9 травня в Україні кількість підтверджених випадків зараження коронавірусом Covid-19 – 14710 (+515 за попередню добу).

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: