Екс-міністр фінансів Данилюк назвав нардепа, який виконує «брудні» доручення Гройсмана

Екс-міністр фінансів Данилюк назвав нардепа, який виконує «брудні» доручення Гройсмана

Данилюк про Денисенка: Сказали внести цю правку – він зробив. Зараз сказали поливати брудом – він поливає

Фото: Уніан

Вадим Денисенко дуже «принципова» людина», - Данилюк

Народний депутат від БПП, представник прем’єр-міністра у Верховній Раді Вадим Денисенко долучився до чорної медіакампанії проти Олександра Данилюка у період перебування останнього на посаді міністра фінансів. Про це в інтерв’ю «Главкому» заявив сам Данилюк.

«Після конфлікту з прем’єром до цього підключилися прем’єрські піарники, які готували підґрунтя для звільнення. Вони цього навіть не приховували. Один з наближених до прем’єра людей Денисенко (народний депутат від БПП, представник прем’єра в ВР та його медіаконсультант Вадим Денисенко – «Главком») раптом почав нести відверту ахінею про мене. Відповідні «меседж бокси» давалися і іншим «говорящим головам»,- сказав він.

За словами екс-міністра, Денисенко настільки «принциповий», що виконував цілий ряд «доручень».

«Я хотів йому (Денисенкові – «Главком») нагадати, чи не він часом вніс правку, яка скасовувала електронне декларування і поставила під загрозу безвіз. Потім у співпраці із громадськими активістами, Єврокомісією та МВФ я цю ситуацію розрулив і, слава Богу, ми отримали безвізовий режим. Тоді йому сказали внести цю правку – він зробив. Зараз сказали поливати брудом – він поливає. Одним словом, дуже «принципова» людина», - зіронізував Данилюк, відзначивши, що замовники «брудної» кампанії, постійно змінювались.

Колишній очільник Мінфіну також відзначив, що недоброзичливці протягом певного часу не могли домогтися його звільнення через протидію бізнесу та закордонну підтримку.

«Мабуть, свою роль (у відсутності швидкої відставки – «Главком») грали МВФ, ЄС, США. Можливо, моя публічність та підтримка бізнесу», - зауважив він, додавши, що противники намагалися його позбутися два роки.

Раніше Данилюк заявив, що силові структури, зокрема, прокуратура, СБУ, митниця, податкова міліція причетні до контрабанди в Україні.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: