Голова НКРЕКП Тарасюк платив Лещенку за інформпідтримку. Нардеп оприлюднив суму

Голова НКРЕКП Тарасюк платив Лещенку за інформпідтримку. Нардеп оприлюднив суму
Гончаренко стверджує, що після програшу на виборах Лещенко вирішив повернути Тарасюку кошти послугами з піару і медіа-підтримки

«Бажання спонсора для Лещенка це святе», – заявив Гончаренко

Голова НКРЕКП Валерій Тарасюк заплатив Сергію Лещенку 414 500 гривень, ставши спонсором його передвиборчої кампанії в 2019 році.

Про це повідомив народний депутат Олексій Гончаренко на своїй сторінці в Facebook з посиланням на звіт Нацагентства з запобігання корупції.

«Знаєте скільки коштує Лещенко? 414 тисяч 500 гривень. Перевірено Тарасюком. Ще в 2019 році нинішній голова НКРЕКП Валерій Тарасюк заплатив видатному залізничнику Сергію Лещенку 414 500 грн і той до сьогоднішнього дня рве на собі сорочку і захищає свого спонсора. Строчить десятки постів і байдуже що в робочий час і ледь з робочого комп’ютера Укрзалізниці – бажання спонсора для Лещенка це святе», – заявив Гончаренко.

Після програшу на виборах Лещенко вирішив повернути кошти послугами з піару і медіа-підтримки.

«Гроші Тарасюк дав Лещенку на депутатську кампанію, той вибори програв, але повертати 414 500 тисяч якось треба. От один чиновник в Укрзалізниці захищає іншого чиновника в НКРЕКП, який заплатив кілька сотень тисяч гривень», – додав нардеп.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: