Канал 1+1 заперечив слова Зеленського про «технічну помилку» під час новорічного привітання

Канал 1+1 заперечив слова Зеленського про «технічну помилку» під час новорічного привітання

Новорічної ночі на телеканалі 1+1 вийшло звернення Володимира Зеленського

«В період 31 грудня – 1 січня в нас не було технічних помилок», - заявили на телеканалі

У новорічну ніч в ефірі телеканалу 1+1 не було технічних помилок. Про це заявила «Радіо Свобода» керівник департаменту маркетингових комунікацій «1+1 медіа» Світлана Павелецька.

Раніше комік Володимир Зеленський припустив, що його заяву про намір балотуватися в президенти показали замість традиційного новорічного виступу президента України Петра Порошенка через «технічну помилку».

«Я не можу коментувати слова Володимира, але можу сказати, що в період 31 грудня – 1 січня в нас не було технічних помилок. Продукти виходили відповідно до запланованої раніше ефірної сітки», – сказала Павелецька.

Раніше цього тижня програмний директор 1+1 вибачився пiсля заяви Зеленського.

До слова, раніше журналісти знайшли три російські компанії, які займаються виробництвом кіно-, відеофільмів і телевізійних програм: «Вайсберг Пікчерс», «Платинумфільм» і «Грін Філмс». Засновником усіх трьох є кіпрська компанія Green Family Ltd. Ця ж компанія є співзасновницею ТОВ «Квартал 95» в Україні, а її кінцевими бенефіціарами вказані Володимир Зеленський, його бізнес-партнери Андрій Яковлев, Борис і Сергій Шефіри і соратник Ігоря Коломойського Тімур Міндіч.

Найбільш успішною серед них є «Грін Філмс». Компанія не лише досі працює в Москві, але й взяла участь та успішно пройшла відбір у конкурсі на отримання державного фінансування з бюджету Росії.

Наприкінці грудня 2018 року Володимир Зеленський у інтерв’ю журналістові Дмитрові Гордону заявив, що останній фільм «кварталівці» робили із російськими колегами у 2012 році.

Питання щодо діяльності кінобізнесу на території Росії журналістам вдалось поставити Володимиру Зеленському напряму, біля його офісу у Києві. На що він відповів: «Ну і працюйте з ними. Я з ними не працюю. Успіхів вам». На уточнювальне питання щодо державних субсидій із російського бюджету на виробництво кінострічки, бізнесу в РФ він відповів: «Ви кажете неправду».

Після виходу розслідування Зеленський у відеозверненні вибачився перед журналістами за свою реакцію на запитання.

За кілька днів Зеленський зрештою визнав, що має кінобізнес в Росії.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: