Програмний директор 1+1 вибачився пiсля заяви Зеленського

Програмний директор 1+1 вибачився пiсля заяви Зеленського
Володимир Зеленський
Фото: УП

Співробітник телеканалу заявив, що відділ видачі ефіру – «найнадійніша служба компанії»

Програмний директор телеканалу 1+1 Андрій Коваль заступився за своїх колег із відділу видачі ефіру пiсля заяви шоумена Володимира Зеленського.

Напередодні Зеленський назвав «технічною помилкою» те, що його новорічне привітання на каналі 1+1, де він заявив про намір йти в президенти, показали перед курантами замість традиційної промови президента.

Зеленський сказав, що «Квартал 95» передав 1+1 запис програми. На каналі знали, що там є звернення, втім, яким воно було - начебто побачили лише перед ефіром.

«Але чому такою була довжина всього контенту, і чому президент був трохи пізніше (новорічне привітання Порошенка показали після курантів – ред.) …я думаю, що це технічна помилка…Я не можу відповідати за канал», - заявляв Зеленський.

Натомість програмний директор телеканалу заявив, що відділ видачі ефіру – «найнадійніша служба компанії».

«Якщо інші департаменти чи продакшени замотаються, і щось пропустили/недогледіли, ефірка завжди підстрахує і допоможе. Ці люди неформально підходять до своєї роботи, вони працюють більш, ніж на 100%. В особливі дні, наприклад як 31. 12, залишаються на роботі до останнього, приїзжаючи до своїх сімей вже глибоко вночі, і за весь мій період роботи на каналі не допустили жодних помилок», - написав Коваль у Facebook.

За його словами, деякі працівники прийшли на канал в рік його заснування, «знають і розуміють ТВ глибше, мабуть, ніж більша частина постійних відвідувачів «Телетріумфу».

«Повага і подяка!», - резюмував Коваль.

До слова, раніше журналісти знайшли три російські компанії, які займаються виробництвом кіно-, відеофільмів і телевізійних програм: «Вайсберг Пікчерс», «Платинумфільм» і «Грін Філмс». Засновником усіх трьох є кіпрська компанія Green Family Ltd. Ця ж компанія є співзасновницею ТОВ «Квартал 95» в Україні, а її кінцевими бенефіціарами вказані Володимир Зеленський, його бізнес-партнери Андрій Яковлев, Борис і Сергій Шефіри і соратник Ігоря Коломойського Тімур Міндіч.

Найбільш успішною серед них є «Грін Філмс». Компанія не лише досі працює в Москві, але й взяла участь та успішно пройшла відбір у конкурсі на отримання державного фінансування з бюджету Росії.

Наприкінці грудня 2018 року Володимир Зеленський у інтерв’ю журналістові Дмитрові Гордону заявив, що останній фільм «кварталівці» робили із російськими колегами у 2012 році.

Питання щодо діяльності кінобізнесу на території Росії журналістам вдалось поставити Володимиру Зеленському напряму, біля його офісу у Києві. На що він відповів: «Ну і працюйте з ними. Я з ними не працюю. Успіхів вам». На уточнювальне питання щодо державних субсидій із російського бюджету на виробництво кінострічки, бізнесу в РФ він відповів: «Ви кажете неправду».

Після виходу розслідування Зеленський у відеозверненні вибачився перед журналістами за свою реакцію на запитання.

За кілька днів Зеленський зрештою визнав, що має кінобізнес в Росії.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: