Князєв пообіцяв збільшити кількість нарядів поліції превенції під час виборів

Князєв пообіцяв збільшити кількість нарядів поліції превенції під час виборів
Голова Національної поліції України Сергій Князєв

Поліцейські превенції першими виїжджають на повідомлення громадян

В Україні до парламентських виборів буде збільшено кількість нарядів поліції превенції для реагування на повідомлення з лінії 102.

Про це повідомив голова Національної поліції України Сергій Князєв під час робочої наради з керівниками департаментів превентивної діяльності та патрульної поліції, йдеться на сайті поліції.

Поліцейські превенції – у складі нарядів патрульної поліції (ГРПП) у великих містах та груп реагування патрульної поліції у маленьких населених пунктах – першими виїжджають на повідомлення громадян.

«Наголошую, що всі підрозділи поліції превенції ми створили насамперед для реагування на повідомлення, які надходять до нас від людей. Під час виборів напруга у суспільстві зростатиме, і ваше завдання – аби наші громадяни могли у безпеці реалізувати своє право на волевиявлення», – підкреслив Князєв.

Раніше ЦВК затвердила форму і текст виборчого бюлетеня.

Також ЦВК затвердила порядок партій в бюлетені.

Нагадаємо, Центральна виборча комісія зареєструвала загалом 5 тисяч 845 кандидатів у народні депутати на позачергових парламентських виборів, із яких 3 тисячі 171 кандидати у мажоритарних округах та 2 тисячі 674 кандидатів, включених до виборчих списків 21 партії.

Як повідомлялося, позачергові вибори народних депутатів України призначено на 21 липня.

Згідно з Календарним планом підготовки і проведення позачергових парламентських виборів, ЦВК 25 червня завершила процес реєстрації кандидатів у народні депутати.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: