Порошенко відповів анекдотом на претензію Гордона щодо липецької фабрики

Порошенко відповів анекдотом на претензію Гордона щодо липецької фабрики
П’ятий президент України Петро Порошенко

Порошенко пояснив, що фабрика Roshen на території РФ стоїть із 2016 року

П’ятий президент України Петро Порошенко і журналіст Дмитро Гордон влаштували дискусію в прямому ефірі через кондитерську фабрику Roshen у російському Липецьку.

Це відбулося в ефірі програми «Свобода слова Савіка Шустера».

screenshot93_01

Скрін відео

«Я вважаю вас одним із найбільш підготовлених українських політиків... Втім, у мене є до вас особиста претензія і хочу сказати вам її в очі. Я через вас став циніком», – заявив Гордон біля мікрофона, звертаючись до лідера партії «Європейська солідарність».

«Тому що коли ви прийшли і стали президентом, що я особисто вітав, мені здавалося, що ви захочете увійти в підручники історії, мені здавалося, що ви за ці 5 років зробите все, щоб вам ставили пам’ятники...

Чому, коли Україна була в крові, коли велися ці переговори, коли Путін наступав, коли кожен день не було спокою... чому ви не віддали цю кляту липецьку фабрику? Чому ви не сказали Путіну: «На, подавись, с*ко, цієї фабрикою!» – запитав журналіст.

Після таких слів Порошенко підійшов до другого мікрофона та сказав:

«Друзі, у нас є такий анекдот про двох українців. Кажуть: скільки ти готовий віддати для держави? Мільйон готовий віддати? – Готовий. Віллу готовий віддати? – Готовий. А порося? – А порося не готовий. Чому? – Тому що воно у мене є».

Після цього політик пояснив, що фабрика Roshen на території РФ «стоїть» із 2016 року.

«Спроби продати її за будь-яку ціну приймалися одразу», – заявив Порошенко, додавши, що вони були безуспішними і підприємство в результаті заарештували, «щоб тиснути на нього як президента».

Нагадаємо, Порошенко схвалив відеозвернення Зеленського, проте радить не шукати ворогів у Києві.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: