Разумков назвав правки до «антиколомойського» законопроєкту затягуванням часу

Разумков назвав правки до «антиколомойського» законопроєкту затягуванням часу
Голова Верховної Ради України Дмитро Разумков
Фото: Главком

«Така кількість правок не спрямована на те, щоб зробити закон кращим, а більше направлено на те, щоб затягнути цей процес», - заявив спікер Ради

Кількість правок до другого читання законопроєкту №2571-д «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо удосконалення деяких механізмів регулювання банківської діяльності» спрямована не на те, щоб зробити закон кращим, а лише на затягування часу.

Про це заявив голова Верховної Ради України Дмитро Разумков в ефірі телеканалу 112.

«Станом на сьогодні, поки що зарано говорити, як саме він буде розглядатися у Верховній Раді України. По-перше, я вважаю, що така кількість правок не спрямована на те, щоб зробити закон кращим, а більше направлено на те, щоб затягнути цей процес. На жаль, я вимушений про це говорити і це констатувати», - заявив Разумков.

Він також зазначив, що найближчим часом відбудеться засідання профільного комітету.

«Вони повинні звести в таблицю ці правки, підготувати цю таблицю для розгляду у Верховній Раді України, а вже коли і як ми будемо розглядати це питання, я думаю, ми трошки пізніше зможемо повернутися до відповіді на це запитання», - додав Разумков.

Нагадаємо, олігарх Ігор Коломойський заперечує свою причетність до кількості поданих поправок до законопроєкту про банки.

Раніше повідомлялося, що народні депутати внесли 13 тисяч правок до «антиколомойського» законопроекту. Це рекорд за кількістю правок.

Згодом стало відомо, що кількість правок зросла до 16 тисяч.

За інформацією Центру протидії корупції, 6000 правок подав виключений з фракцій «Слуга Народу» Антон Поляков, ще близько 1500 правок подала діючий член фракції «Слуга народу» Ольга Василевська-Смаглюк.

Раніше повідомлялося, що Тимур Міндіч, соратник Коломойського приїжджав в Офіс Зеленського перед голосуванням «антиколомойского» закону.

Як повідомлялось, Верховна Рада 30 березня проголосувала у першому читанні за законопроєкт про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо окремих питань функціонування банківської системи (реєстр. № 2571).

За закон про неповернення банків колишнім власникам проголосувало 267 депутатів. 

До відома, Кабінет міністрів узгодив з Міжнародним валютним фондом і затвердив фінальну версію законопроєкту №2571 про неповернення виведених з ринку банків ексвласникам. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: