«Антиколомойський» закон: вже подано 13 тисяч правок

«Антиколомойський» закон: вже подано 13 тисяч правок
Нардепи побили рекорда за кількістю правок до проєкту закону 

Один позафракційний нардеп особисто вніс понад 6 тисяч правок до законопроєкту

До «антиколомойського» законопроєкту подали 13 тисяч правок до розгляду проєкту у другому читанні.

Про це повідомив нардеп від фракції «Голос», член комітету Верховної Ради з питань фінансів, податкової та митної політики Ярослав Железняк на своїй сторінці у Facebook.

«Станом на 18:00 вже є 13 000 + правок до закону про банки 2571-д. Є один позафракційний депутат, який тільки від себе подав більше ніж 6000 правок, ще є три пакета по 1,5 тисячі правок. І це ще не всі правки прийшли. Тому вітаю нас, виглядає що абсолютний рекорд парламентаризму буде побитий двічі», - написав він.

screenshot_1_07

Зазначимо, що 6 квітня - останній день внесення правок.

Раніше повідомлялося, що Тимур Міндіч, соратник Коломойського приїжджав в Офіс Зеленського перед голосуванням «антиколомойского» закону.

Як повідомлялось, Верховна Рада 30 березня проголосувала у першому читанні за законопроєкт про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо окремих питань функціонування банківської системи (реєстр. № 2571).

За закон про неповернення банків колишнім власникам проголосувало 267 депутатів. 

До відома, Кабінет міністрів узгодив з Міжнародним валютним фондом і затвердив фінальну версію законопроєкту №2571 про неповернення виведених з ринку банків ексвласникам. 

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: