Активісти назвали нардепів, які завалили правками «антиколомойський» закон

Активісти назвали нардепів, які завалили правками «антиколомойський» закон
За інформацією Центру протидії корупції, депутати Антон Поляков і Ольга Василевська-Смаглюк подали 7500 поправок до законопроєкту

Із загальних понад 13000 правок 6000 подав виключений з фракцій «Слуга Народу» Антон Поляков

Народні депутати Антон Поляков і Ольга Василевська-Смаглюк подали 7500 поправок до другого читання закону про банки, який заборонить повернення «Приватбанку» колишньому власнику Ігорю Коломойському.

Про це повідомляє «Центр протидії корупції».

За даними активістів, із загальних понад 13000 правок 6000 подав виключений з фракцій «Слуга Народу» Антон Поляков, і це рекорд.

Ще близько 1500 правок, за їхньою інформацією, подала діючий член фракції «Слуга народу» Ольга Василевська-Смаглюк.

У Центрі протидії корупції стверджують, що ще двоє депутатів «з групи Коломойського», прізвища яких наразі з'ясовуються, подали ще по півтори тисячі правок.

Нагадаємо, що народні депутати внесли 13 тисяч правок до «антиколомойського» законопроекту. Це рекорд за кількістю правок.

Зазначимо, що 6 квітня - останній день внесення правок.

Раніше повідомлялося, що Тимур Міндіч, соратник Коломойського приїжджав в Офіс Зеленського перед голосуванням «антиколомойского» закону.

Як повідомлялось, Верховна Рада 30 березня проголосувала у першому читанні за законопроєкт про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо окремих питань функціонування банківської системи (реєстр. № 2571).

За закон про неповернення банків колишнім власникам проголосувало 267 депутатів. 

До відома, Кабінет міністрів узгодив з Міжнародним валютним фондом і затвердив фінальну версію законопроєкту №2571 про неповернення виведених з ринку банків ексвласникам. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: