Син нардепки від «Слуги народу», який виїхав за кордон, відмовився від депутатського мандата

Син нардепки від «Слуги народу», який виїхав за кордон, відмовився від депутатського мандата
Дмитро Копанчук більше семи місяців не відвідує засідання міськради
фото з відкритих джерел

9 серпня до Рудківської міськради надійшла заява від 22-річного Копанчука

Син народної депутатки Олени Копанчук Дмитро Копанчук, який виїхав за кордон під час війни, написав заяву на складання свого депутатського мандату в Рудківській міськраді на Львівщині. Про це повідомляє NGL.media з посиланням на секретаря Львівської обласної організації партії «Слуга народу» Ореста Сивенького.

Зазначається, що 9 серпня до міськради надійшла заява від 22-річного Копанчука – бізнесмена, депутата Рудківської міськради і сина народної депутатки Олени Копанчук – про складання свого депутатського мандата.

Заява Копанчука була надіслана «Новою поштою», однак відправником був вказаний не він, а Артем Костюченко, помічник адвоката у хмельницькому АО «Копанчук та партнери», співзасновником якого є батько депутата Володимир Копанчук. Слід додати, що сам Костюченко підтвердив NGL.media, що саме він наслав заяву Дмитра Копанчука: «Мене попросили це зробити».

Нагадаємо, що це сталося за кілька днів після того, як стало відомо, що Дмитро Копанчук більше семи місяців не відвідує засідання міськради, оскільки ще 1 січня виїхав з країни, супроводжуючи свого батька з другою групою інвалідності. За місяць Володимир Копанчук повернувся в Україну, але без сина, що прямо суперечить законодавчій вимозі повернутися не пізніше, ніж супроводжувана особа з інвалідністю.

Олена Копанчук досі публічно не прокоментувала ситуацію.

22-річний Дмитро Копанчук є директором і власником/співвласником щонайменше десяти компаній: ТОВ «ЕК Рашівка-Псел», ТОВ «Гірнично-видобувна компанія Подільські кар’єри», ТОВ «Ігуасу», ТОВ «Ера глемпінг», ТОВ «Обзор», ТОВ «Зелений еко-світ», ТОВ «Гідросвіт», ТОВ «Керуюча енергетична компанія», ТОВ «Рудківська енергетична компанія», АО «Копанчук і партнери».

Раніше повідомлялося, що загалом з осені 2020 року депутати Рудківської міськради збирались 24 рази, проте Копанчук був на засіданнях 10 разів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: