Історія про «десять негренят». «Слуга» Беленюк заявив, що «збирається вижити» у Раді

Історія про «десять негренят». «Слуга» Беленюк заявив, що «збирається вижити» у Раді
Жан Беленюк
фото з відкритих джерел

Жан Беленюк розсмішив користувачів соцмереж

Народний депутат Жан Беленюк від партії «Слуга народу» відповів на порівняння Ради з твором «Десять негренят» жартом, чим розсмішив користувачів соцмереж. 

Гендиректор видавництва «Фоліо» Олександр Красовицький у Facebook написав: «Здається, історія цього парламенту все більше нагадує книжку «Десять негренят».

Скріншот з Facebook
Скріншот з Facebook
Facebook

На що Беленюк відповів: «Я збираюся вижити!».

Відповідь Жана Беленюка
Відповідь Жана Беленюка
Facebook

Нагадаємо, народний депутат Андрій Холодов надіслав фракції «Слуги народу» звернення, у якому пояснив, чому складає свої повноваження. Крім того, «Слуга народу» Гунько отримав підозру.

8 серпня 2023 року НАБУ і САП спільно з СБУ викрили нардепа від «Слуги народу» Анатолія Гунька та двох його пособників (один з них є його помічником) на отриманні $85 тис. неправомірної вигоди. За даними слідства, народний обранець (одночасно є головою Тимчасової слідчої комісії ВРУ з питань розслідування фактів корупції на державних підприємствах, в установах та організаціях Національної академії аграрних наук України) запропонував підприємцю отримати землю під обробку. Ця земля була у сфері управління держпідприємств. Свої «послуги» він оцінив у розрахунку 130 дол/га землі.

Читайте також: Затримання Гунька. Досьє на скандального нардепа

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: