Тимошенко розповіла, що треба робити, аби українці не їхали за кордон на заробітки

Тимошенко розповіла, що треба робити, аби українці не їхали за кордон на заробітки
Юлія Тимошенко пояснює, що збільшити пенсії допоможе персоніфікована система

Потрібно забезпечити людей можливістю займатися підприємництвом: запровадити систему мікрокредитування, - політик

Лідер партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко зустрілася з жителями Козова на Тернопільщині. Про це йдеться на партійному сайті.  

Як зауважила Тимошенко, для того щоб люди не їхали за кордон у пошуках кращого життя,  недостатньо лише підняти зарплати.

«Треба створити всю «ауру життя людини»,  - наголошує голова партії «Батьківщина».

На думку Тимошенко, потрібно забезпечити людей можливістю займатися підприємництвом: запровадити систему мікрокредитування.

«Кожен банк під готовий бізнес-проект даватиме фінансові ресурси без застави та під 3% річних. Ми запустимо цю модель», - обіцяє Тимошенко.

За словами Тимошенко, у галузі охорони здоров’я потрібно запровадити медичне страхування, коли за працівника страховий внесок платитиме роботодавець, а за пенсіонерів, дітей і непрацюючих – держава.

«Окрім того, зміни торкнуться і освіти: зростуть зарплати працівникам навчальних закладів, а вища освіта стане безкоштовною. Молоді сім’ї, зазначає Юлія Тимошенко, отримають справді доступне житло, без першого внеску, під 3-4% річних і з терміном повернення кредиту від 15 і більше років: «Доступне житло – це правильна система іпотечного кредитування», - зазначає кандидат у президенти.

Тимошенко пояснює, що збільшити пенсії допоможе персоніфікована система.

«З першого дня роботи для кожної людини в державному банку відкривається окремий рахунок, на який будуть надходити пенсійні внески. Громадяни отримуватимуть нарахування депозитних відсотків на ці внески все життя, і коли людина вийде на пенсію, вона знатиме, скільки має коштів на рахунку, і зможе розпоряджатися цими грошима», - наголосила політик.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: