Волкер і Єльченко обговорили звільнення українських заручників Кремля

Волкер і Єльченко обговорили звільнення українських заручників Кремля

Зустріч Волкера і Єльченко відбулася в Нью-Йорку

У понеділок, 28 січня, у Нью-Йорку відбулася зустріч Постійного представника України при ООН Володимира Єльченка зі Спецпредставником США з питань України Куртом Волкером з метою обговорення ситуації на окупованих територіях України – на Донбасі та в Криму.

Про це повідомив речник Постійного представництва України при ООН Олег Ніколенко.

«Володимир Єльченко та Курт Волкер обговорили подальші кроки із відновлення суверенітету та територіальної цілісності України, у тому числі, шляхом розгортання міжнародної операції з підтримання миру на Донбасі. Окрема увага була приділена питанню звільнення заручників Кремля і військовополонених українських моряків», - розповів Ніколенко.

За словами дипломата, Постійний представник України висловив вдячність Спеціальному представнику за незмінну підтримку США України, яка продовжує протидіяти російській агресії.

Як відомо, раніше російська активістка Вікторія Івлєва припустила, що поранених українських моряків перевели в СІЗО «Лефортово».

Нагадаємо, Міністерство закордонних справ України висловило рішучий протест у зв’язку із ненаданням Росією інформації про реальний стан здоров’я поранених українських моряків.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: