Адвокат: російського контрактника Агєєва немає у списках на обмін

Адвокат: російського контрактника Агєєва немає у списках на обмін
Віктор Агєєв
Фото: Радіо Свобода

Бойовики «ЛНР» і «ДНР» не включили у списки на обмін росіянина Агєєва

Громадянина Росії Віктора Агєєва, якого зараз судять у Новоайдарі Луганській області за підозрою у тероризмі, немає в списках на обмін, який обіцяють провести до новорічних свят.

Проте є в ньому громадяни України, яких українські військові затримали влітку 2017 року поблизу населеного пункту Жолобок разом з Агєєвим - це Богдан Венгер та Сергій Гладков.

Про це заявив адвокат Агєєва Віктор Чевгуз, повідомляє «Громадське».

«Я зараз спілкуюся із російським консульством та з представниками української влади, щоб стало можливим включення мого підзахисного до списків на обмін, поки що там його прізвища немає, чомусь його не запитують ні самоназвана «ЛНР», ні «ДНР», - зазначив він.

Нагадаємо, судові засідання у справі Агєєва по суті розпочалися 13 грудня. Віктор Чевгуз, який збирався представляти інтереси Агеєва ще з літа 2017 року офіційно почав виконувати свої обов'язки з початку грудня 2017 року.

«Були просто організаційні непорозуміння із консульством, зараз я його захищаю офіційно», - сказав Чевгуз.

Як відомо, російського контрактника Агєєва, 1995 року народження, українські військові затримали у складі ДРГ бойовиків, знешкодженої 24 червня біля Жолобка в Луганській області.

Влітку у Старобільську сталася зустріч російського військовослужбовця Віктора Агєєва, затриманого на Донбасі, з його матір'ю

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: