СБУ організувала зустріч полоненого російського контрактника Агеєва з матір'ю

СБУ організувала зустріч полоненого російського контрактника Агеєва з матір'ю

В СБУ сподіваються, що мати Агеєва звернеться до президента Росії

Фото: pravda.com.ua / Павло Канигін

Зустріч Агеєва з матір'ю розпочалася днем у суботу

Служба безпеки України організувала в суботу зустріч російського військовослужбовця Віктора Агєєва, затриманого на Донбасі, з його матір'ю. Про це в ході брифінгу повідомив голова СБУ Василь Грицак.

«Прямо зараз проходить зустріч Агеєва з матір'ю», - цитує його «112 канал».

Грицак сподівається, що після цієї зустрічі мати військовослужбовця розповість на батьківщині правду про російських військовослужбовців на Донбасі і звернеться до президента Росії Володимира Путіна.

«В інтересах самих росіян зупинити трафік цинкових трун», - зауважив глава СБУ.

Нагадаємо, мати російського єфрейтора Віктора Агеєва, якого затримали на українському Донбасі, звернулася до президента України з проханням допомогти у звільненні сина.

Світлана Агеєва раніше заявляла, що є великою прихильницею кремлівських пропагандистів Соловйова і Кисельова, і взагалі не розуміє, звідки в українців «така ненависть» до росіян.

11 липня російське міноборони заявило, що затриманий на Донбасі Агеєв не служив за контрактом.

Раніше затриманий на Донбасі російський військовий Віктор Агеєв в інтерв'ю підтвердив, що працював в Україні за контрактом, який підписав у березні 2017 року у своїй частині, розташованій у місті Новочеркаськ Ростовської області РФ.

Напередодні прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков заявив, що «російських військовослужбовців на території України немає і не було».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: